política de privacitat i avís legal
HARQUITECTES

HARQUITECTES

X

HARQUITECTES Àrea productiva SLP, és una societat inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 26371, Foli 18, Full B101590 amb  N.I.F B-64.684.772.

Carrer de Montserrat, 22, 2n 2a
08201 Sabadell (Barcelona)
Telf: +34 93 725 00 48
E-mail: harquitectes@harquitectes.com

 

  • A través d’aquest avís legal, HARQUITECTES Àrea productiva SLP, informa els usuaris d’aquest lloc web, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (d’ara endavant LOPD) sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària si desitgen facilitar a HARQUITECTES Àrea productiva SLP  les dades personals que els són sol·licitades.
  • L’usuari, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquest lloc web o missatge de correu electrònic i acceptar-ne la tramesa, autoritza expressament a HARQUITECTES Àrea productiva SLP  que tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades enviades.
  • La recollida i el tractament de les dades personals que l’usuari faciliti té com a finalitat atendre la seva consulta, i l’enviament d’informació sobre els nostres serveis que distribueix aquesta entitat, per qualsevol mitjà de comunicació, inclòs l’electrònic.
  • Les dades personals que faciliti l’usuari hauran de ser vertaderes, exactes, completes i actualitzades, i aquest haurà de respondre dels danys i perjudicis que es poguessin ocasionar a causa del no compliment d’aquesta obligació.
  • HARQUITECTES Àrea productiva SLP  ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, la pèrdua o el tractament no autoritzat de les dades personals que l’usuari faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet, i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l’usuari.
  • L’usuari té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el fitxer de HARQUITECTES Àrea productiva SLP , rectifica-la si és errònia, cancel·lar-la i oposar-se al seu tractament enviant un missatge de correu electrònic a harquitectes@harquitectes.com o una carta a HARQUITECTES Àrea productiva SLP, Carrer de Montserrat, 22, 2n 2a, 08201 Sabadell(Barcelona).
  • HARQUITECTES Àrea productiva SLP li informa que aquest lloc web utilitza cookies amb la següent política de cookies.

Aquesta política de privacitat només és d’aplicació a la pàgina web de HARQUITECTES Àrea productiva SLP, per aquest motiu no es garanteix en els accessos a través d’enllaços amb aquest lloc, ni als enllaços des de aquest lloc amb altres webs.

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

  • L’usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.
  • La utilització d’aquesta pàgina web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.
  • Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurament pels usuaris.
  • HARQUITECTES Àrea productiva SLP es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

  • HARQUITECTES Àrea productiva SLP es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.
  • HARQUITECTES Àrea productiva SLP no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control de HARQUITECTES Àrea productiva SLP i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.
  • La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir-ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, HARQUITECTES Àrea productiva SLP no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.
  • Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar HARQUITECTES Àrea productiva SLP La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d’utilitzar-lo és responsabilitat d’aquests últims.
  • HARQUITECTES Àrea productiva SLP no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.
  • HARQUITECTES Àrea productiva SLP no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

 

© 2015, HARQUITECTES Àrea productiva SLP. Tots els drets reservats.

+ info
© H2015 | codisimple | legal i cookies